Parteneri

Nike ofera sportivilor de performanta echipament de cea mai buna calitate, ce ajuta la imbunatatirea performantelor sportive, datorita ultimelor descoperiri tehnologice pe care le inglobeaza.
Brandul Nike a intrat oficial in Romania in anul 1999 prin deschiderea de catre Elmec Romania a primului magazin Nike aflat pe Bd. Magheru. In prezent, reteaua de magazine Nike cuprinde 24 de magazine deschise in intreaga tara.Compania Elmec Romania este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata autohtona de fashion si sport si detine in acest moment, 53 de magazine monobrand si multibrand, dintre care 24 de magazine exclusive Nike.

iNES Internet este o divizie a iNES Group.iNES ofera servicii de acces incepand din 1995, fiind unul dintre primii furnizori de acces Internet din Romania.

BIGOTTI este o marca premium de vestimentatie pentru barbati, care asigura un „look total” pentru orice ocazie, prin colectii variate ca stil:
BIGOTTI, vestimentatie business in stil clasic dar si smart casual – produse intermediare, intre clasic si casual, cu dubla functionalitate, putind fi purtate atit la birou cit si in timpul liber EGOBIGOTTI – tinute casual, trendy
ARTIGIANI – brandul de lux din portofoliul BIGOTTI adresat consumatorului sofisticat cu pretentii ridicate

DentalMed – clinica stomatologica de lux, cheia pentru un zambet de invidiat!
Clinica stomatologica DentalMed – servicii stomatologice premium in peisajul de clinici stomatologice existente in Bucuresti si in Romania.

Lasă un comentariu